Blog

Inspreken luisterboek

In studio De Slapende Hond spreek ik het luisterboek in van De Vliegende Hollander. Verschijnt gelijk met de papieren versie!

Presentatie

Volle bak in Boekhandel Scheltema! Op Vondels geboortedag is zijn ‘Wraak’ gepresenteerd. Dr. Jeroen Jansen gaf een theoretische basis, waarna mijn vader het eerste exemplaar in ontvangst nam. Mooi moment! Dank aan alle aanwezigen, uit Amsterdam, Brabant en alles daartussenin.

Quest

De app werkt, de quest is klaar. De audiotour “Wraak van Vondel” van izi.TRAVEL verschijnt tegelijk met het boek. Vier zoektochten in Amsterdam, opgebouwd rond Vondel en de rederijkers uit de 17e eeuw. Gisteren was de vuurdoop, met enthousiaste acteurs en de eerste fanatieke deelnemers. Eindpunt: het Amsterdam Museum, partner van dit project.

Eerste exemplaren

Kijk, dat is feestelijk. Een nest jonge boekjes. Vers van de pers. De inkt is amper droog. Mijn thrillerdebuut, bij uitgeverij Ambo Anthos. Dinsdag 17-11, op de geboortedag van Vondel himself, is de officiƫle presentatie. Bij Boekhandel Scheltema in Amsterdam. Rond 17.11 uur. Als je zin hebt: kom!